Radio Romanul Logo
URMĂREȘTE-NE
Aplicatia Radio Romanul pentru Telefonul Mobil (9)

Descarcă Aplicația Radio Românul
pentru Telefonul Mobil

Radio Românul îți oferă zi de zi informații importante pentru tine, muzică bună și tot ce este mai interesant pentru tine.

Radio Romanul Logo

Radio Românul a lansat noua aplicație pe telefon, denumită Radio Românul, pe care o poți descărca foarte simplu fie în App Store, fie în Google Play. 

Ascultă Programele Radio Românul pentru:

  • ȘTIRI
  • MUZICĂ
  • INFORMAȚII
  • CONCURSURI
  • VOIE BUNĂ
  • EVENIMENTE
  • CONCERTE
  • ANUNȚURI
  • ȘI MULTE ALTE SURPRIZE…
Radio Romanul Logo

Care sunt programele
Radio Românul?

🎧 Matinalul “Dimineţi pe Româneşte” poate fi ascultat în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, între orele 7:00 şi 11:00. Acest matinal este plin de informaţii, divertisment, jocuri, concursuri, mesaje, dedicaţii, teme din actualitate, sfaturi utile, surprize, multă energie şi pozitivitate, toate acestea însoţite de cea mai bună muzică românească, spaniolă şi internaţională.

🎧 “3 Ore Pentru Toți” este emisiunea ce poate fi ascultată de luni până vineri, de la ora 11:00 până la ora 14:00. În cadrul acestui program se regăsesc informaţii, interviuri cu personalități politice românești, români remarcați într-un domeniu profesional, alte personalități și artişti români cunoscuţi, toate acestea împletite cu cea mai bună muzică românească și internațională din toate timpurile.

🎧 “Pauza de Voie”, de la 14:00 până la 17:00, de luni până vineri, este emisiunea care oferă o binemeritată pauză pe calea undelor, prin care, alături de muzica bună și informațiile importante, îți ținem companie, fie că ești în pauza de masă, la volan sau chiar la muncă.

🎧 “Fabrica de Hituri” este programul unde ascultătorii au întâlnire cu cele mai tari hituri din toate timpurile și cu distracția maximă, difuzat de luni până vineri, de la ora 17:00 până la ora 20:00.

🎧 “Weekend Plăcut” este programul cel mai ascultat la sfârșitul săptămânii, sâmbăta de la 17:00 la 21:00 și duminica de la 10:00 la 14:00. Programul este cel mai distractiv mod pentru a petrece sfârşitul de săptămână.

Aplicatia Radio Romanul pentru Telefonul Mobil (9)

Descarcă Aplicația Radio Românul
pentru Telefonul Mobil

Ascultă Programele Radio Românul, vino alături de noi să ne distrăm pe muzică bună și să discutăm împreună despre știrile de ultimă oră.

Radio Romanul Logo

Prin aplicația Radio Românul, ne poți trimite, oricând dorești, mesajele tale în atenția redacției Radio Românul.

Scroll to Top