Radio Romanul Logo
URMĂREȘTE-NE

FinestPool: „Este perioada încă perfectă pentru a construi o piscină!”

FinestPool Este perioada încă perfectă pentru a construi o piscină

Am avut bucuria de a-l avea invitat într-un interviu, în direct la Radio Românul din Spania (107,7 FM și radioromanul.com), pe Raul Errea Sagaldoy, responsabil comercial la FinestPool.

FinestPool vă așteaptă la noul magazin și depozit, cu și pentru piscine, în Ajalvir, Polígono Conmar, Nr 2, Madrid, Spania.

Aici găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru piscina proprie, de la produse pentru tratarea apei și întreținerea piscinei, până la SPA-uri și saune pentru a aduce relaxarea în spațiul casei voastre.

Aici veți găsi, de asemenea, de la kit-urile complete de montaj pentru profesioniști, până la ultimul cot de PVC, adezivi sau ceramică. La FinestPool găsiți principalele mărci de echipamente pentru piscine și ei vă oferă și formare în construirea acestora, pentru a vă putea extinde afacerea și pentru a colabora pe viitor cu FinestPool.

Am discutat cu Raul Errea Sagaldoy de la FinestPool, despre procesul de construcție al unei piscine: „timpul perfect de a construi o piscină este bun în tot anul, mai puțin în sezonul de vară, datorită căldurii din vară”, ne-a concluzionat Raul.

Cât timp este necesar pentru construirea unei piscine?

Noi realizăm tot procesul (n. red. – de construire al unei piscine) în 10-12 zile, de la excavare, vorbim de 10-12 zile, dacă între timp, nu plouă sau nu există alte incidente. Și timpul nostru de reacție, pentru că avem fabrica noastră din Ajalvir, poate fi considerabil mai scurt pentru că nu va fi necesar să transportăm materiale din afară, prin urmare, de la momentul stabilit pentru începerea construirii unei piscine, în funcție de timpul avut la dispoziție, am putea practic într-o săptămână să finalizăm lucrarea de construcție a unei piscine”, ne-a mai precizat Raul, responsabil comercial la FinestPool.

Vizitați-i și vă vor sfătui detaliat!!
Telefon: 685 742 830, de luni până vineri, de la 9 dimineața la 7 seara, sau pe finestpool.es.

Pentru a afla mai multe informații, vă invităm să ascultați interviul de mai jos:

Scroll to Top