Radio Romanul Logo
URMĂREȘTE-NE

FinestPool: „Orice tip de probleme sau incidente le soluționăm imediat!”

FinestPool Orice tip de probleme sau incidente le soluționăm imediat

Am avut bucuria de a o avea invitată într-un interviu, în direct la Radio Românul din Spania (107,7 FM și radioromanul.com), pe Ramona Nicoleta Angheluță, administrator comercial la FinestPool.

Ramona ne-a povestit despre cum se desfășoară activitatea sa în domeniu, ce implică partea administrativă și despre cât de rapid sunt soluționate orice fel de incidente.

FinestPool vă așteaptă la noul magazin și depozit, cu și pentru piscine, în Ajalvir, Polígono Conmar, Nr 2, Madrid, Spania.

Aici găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru piscina proprie, de la produse pentru tratarea apei și întreținerea piscinei, până la SPA-uri și saune pentru a aduce relaxarea în spațiul casei voastre.

Aici veți găsi, de asemenea, de la kit-urile complete de montaj pentru profesioniști, până la ultimul cot de PVC, adezivi sau ceramică. La FinestPool găsiți principalele mărci de echipamente pentru piscine și ei vă oferă și formare în construirea acestora, pentru a vă putea extinde afacerea și pentru a colabora pe viitor cu FinestPool.

Vizitați-i și vă vor sfătui detaliat!!
Telefon: 685 742 830, de luni până vineri, de la 9 dimineața la 7 seara, sau pe finestpool.es.

Pentru a afla mai multe informații, vă invităm să ascultați interviul de mai jos:

Scroll to Top