Radio Romanul Logo
URMĂREȘTE-NE

FinestPool: „Seriozitatea și calitatea muncii noastre ne recomandă!”

FinestPool Seriozitatea și calitatea muncii noastre ne recomandă

Am avut bucuria de a-l avea invitat într-un interviu, în direct la Radio Românul din Spania (107,7 FM și radioromanul.com), pe Ionuț Angheluță, administrator la FinestPool.

Ionuț ne-a povestit despre cum a început activitatea sa în domeniu, cum a deschis și crescut firma pas cu pas și despre nenumăratele provocări pe care le are în activitatea sa.

De asemenea, ne-a vorbit despre felul în care FinestPool îi poate ajuta pe cei care doresc să înceapă o afacere în acest domeniu.

Finest Pool vă așteaptă la noul magazin și depozit, cu și pentru piscine, în Ajalvir, Polígono Conmar, Nr 2, Madrid, Spania.

Aici găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru piscina proprie, de la produse pentru tratarea apei și întreținerea piscinei, până la SPA-uri și saune pentru a aduce relaxarea în spațiul casei voastre.

Aici veți găsi, de asemenea, de la kit-urile complete de montaj pentru profesioniști, până la ultimul cot de PVC, adezivi sau ceramică. La FinestPool găsiți principalele mărci de echipamente pentru piscine și ei vă oferă și formare în construirea acestora, pentru a vă putea extinde afacerea și pentru a colabora pe viitor cu FinestPool.

Vizitați-i și vă vor sfătui detaliat!!
Telefon: 685 742 830, de luni până vineri, de la 9 dimineața la 7 seara, sau pe finestpool.es.

Pentru a afla mai multe informații, vă invităm să ascultați interviul de mai jos:

Scroll to Top