Radio Romanul Logo
URMĂREȘTE-NE

FinestPool: „Suntem în plină expansiune în zona de nord a Spaniei, în Bilbao!”

FinestPool Suntem în plină expansiune în zona de nord a Spaniei, în Bilbao

Am avut bucuria de a-l avea invitat într-un interviu, în direct la Radio Românul din Spania (107,7 FM și radioromanul.com), pe Raul Errea Sagaldoy, responsabil comercial la FinestPool.

Raul ne-a povestit despre expansiunea pe care o realizează în această perioadă în zona de nord a Spaniei, unde doresc să aibă mai multe puncte de lucru și unde au deja mai mulți parteneri, și lucrările nu încetează să apară.

De asemenea, ne-a vorbit despre avantajele și dezavantajele prelatelor de piscine și a făcut câteva recomandări foarte utile pentru profesioniștii și clienții finali care au sau își doresc piscine.

FinestPool vă așteaptă la noul magazin și depozit, cu și pentru piscine, în Ajalvir, Polígono Conmar, Nr. 2, Madrid, Spania.

Aici găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru piscina proprie, de la produse pentru tratarea apei și întreținerea piscinei, până la SPA-uri și saune pentru a aduce relaxarea în spațiul casei voastre.

Aici veți găsi, de asemenea, de la kit-urile complete de montaj pentru profesioniști, până la ultimul cot de PVC, adezivi sau ceramică. La FinestPool găsiți principalele mărci de echipamente pentru piscine și ei vă oferă și formare în construirea acestora, pentru a vă putea extinde afacerea și pentru a colabora pe viitor cu FinestPool.

Vizitați-i și vă vor sfătui detaliat!!
Telefon: 685 742 830, de luni până vineri, de la 9 dimineața la 7 seara, sau pe finestpool.es.

Pentru a afla mai multe informații, vă invităm să ascultați interviul de mai jos:

Scroll to Top