Radio Romanul Logo
URMĂREȘTE-NE

Servicii complete
de publicitate radio

Servicii complete
de publicitate radio

Difuzare radio

Serviciile noastre de difuzare spoturi radio, includ, înainte de toate, o analiză competentă care să determine ce post de radio ar fi compatibil cu tipul de mesaj publicitar transmis de reclama ta.

Cei peste 12 de ani de experiență ne-au ajutat să înțelegem piața de publicitate din Spania, în mod special, cea de publicitate radio. Astfel, putem direcționa campania ta publicitară, în urma unui studiu de impact, către audienta cu segmentul de piață țintit de tine.

  • Unde se află acesta: majoritar în mediul urban sau rural?
  • Care este eșantionul de vârstă vizat?
  • Reclama radio se adresează preponderent femeilor, bărbaților sau în egală măsură?
  • Spotul radio difuzat, se adresează unui grup țintă cu studii medii sau superioare?
  • Ce statut social și venit ar trebui să aibă aceștia?…

Descoperă Motivele Pentru Care O Campanie De Publicitate Radio Este Necesară Pentru Brandul Tău!

Ai impresia că strategia ta de promovare nu oferă rezultatele dorite? Sau nu ești sigur că planul tău de promovare media este potrivit?

Noi te putem ajuta cu cele mai bune strategii de promovare, în special, cu promovarea la radio. Mai mult, dacă nu ai în plan și realizarea unui spot radio, riști să nu beneficiezi de toate avantajele unui plan de marketing eficient!

Radioul a fost și este o sursă sigură de informație, fiind puțin probabil să dispară în viitorul apropiat. În anii ’50, se specula că odată cu apariția televiziunii, radioul va dispărea din mass-media. Însă, de-a lungul anilor, posturile radio s-au adaptat și au reușit chiar să atragă o audiență mai largă

Un spot radio este primit cu mai multă atenție, decât este cazul unei reclame TV. Mai mult, folosim rețelele de socializare și aplicațiile mobile pentru a oferi ascultătorilor un acces rapid la emisiunile difuzate. Difuzarea pe radio este de încredere, fiind o metodă profesionistă de a promova produsele sau serviciile furnizate de afacerea ta.

Promovarea la radio poate fi adaptată în funcție de audiența ta

Un beneficiu al folosirii spotului la radio este faptul că avem acces la anumite date demografice. Mai mult, în funcție de genul muzical promovat, te putem ajuta să ajungi la acei consumatori interesați de domeniul în care activează afacerea ta.

Însă, selectarea spotului potrivit, necesită anumite cunoștințe atât despre clienții existenți, cât și despre demografia țintă. De aceea, pentru a primi toate beneficiile unui spot la radio, este recomandat să folosești serviciile unei agenții de promovare la radio.

Reclama radio
este creativă

campanie radio poate fi mult mai atrăgătoare decât un material publicitar video. Un spot radio poate fi serios, amuzant sau extrem de atrăgător. Secretul constă în utilizarea unor efecte sonore potrivite pentru a crea o imagine pentru ascultători. Iar pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de talentul vocal al unui interpret, care va da viață spotului radio.

Mai mult, indiferent dacă îți dorești ca reclama radio să atragă atenția cu o melodie interesantă sau cu o voce amuzantă, anunțul radio este un mediu versatil și creativ care permite numeroase abordări.

Tarifele spotului radio sunt rentabile, un preț de difuzare radio fiind mult mai accesibil

Publicitatea radio este mai ieftină în comparație cu reclamele TV. Costurile de producție pot fi extrem de ridicate în cazul unui anunț de televiziune, fiindcă necesită o echipă mare și o distribuție vastă pentru a crea materialul video publicitar potrivit.

În schimb, campania radio este bazată pe sunet și dialog, ceea ce necesită o echipă mult mai mică. Prețul publicității la radio a rămas accesibil de-a lungul anilor și nu a trecut printr-o creștere sesizabilă, cum s-a întâmplat cu reclamele TV.

Pachete Spoturi
Radio Românul

100 De Spoturi

200 De Spoturi

300 De Spoturi

400 De Spoturi

OFERTA LIMITATĀ

100 De Spoturi

100 Spoturi + 1 Publicație pe Facebook Radio Românul

200 De Spoturi

200 Spoturi + 2 Publicații pe Facebook Radio Românul

300 De Spoturi

300 Spoturi + 3 Publicații pe Facebook Radio Românul

+ Interviu GRATUIT de 15 minute

400 De Spoturi

400 Spoturi + 4 Publicații pe Facebook Radio Românul

+ 2 Interviuri GRATUITE de 15 minute

Interviuri Clienți
în Studioul Radio Românul

Am realizat un interviu detaliat despre cum puteți beneficia de toate serviciile într-un singur loc, în direct, în studioul Radio Românul din Spania (107,7 FM și www.radioromanul.es), cu Nicoleta Adela Chirita – avocată și Carlos Bermejo Torrejón – asociat al Despacho AFISA BTC.

Am realizat un interviu detaliat despre plăcerea de a merge la dentist, în direct, în studioul Radio Românul din Spania (107,7 FM și www.radioromanul.es), cu Adela Crăciun, igienist dentar, și Claudia Ispas, medic stomatolog.

 

Am realizat un interviu detaliat în direct despre cum putem economisi cu ferestre bune la casă, la Radio Românul din Spania (107,7 FM și www.radioromanul.es), cu domnul Florin Achim Străchinuță, director de vânzări al companiei Ventanas Cora.

 

Completează formularul
Și cere oferta
Ducem Afacerea ta la următorul nivel

URMĂREȘTE-NE PE

Radio Romanul Logo
Scroll to Top