Servicii complete de publicitate radio

Difuzare radio

Serviciile noastre de difuzare spoturi radio, includ inainte de toate, o analiza competenta care sa determine ce post de radio ar fi compatibil cu tipul de mesaj publicitar transmis de reclama dvs.


Cei peste 12 de ani de experienta ne-au ajutat sa intelegem piata de publicitate din Spania, in mod special, ca de publicitate radio. Astfel putem directiona campania dvs. publicitara, in urma unui studiu de impact, catre audienta cu segmentul de piata tintit de dvs. Unde se afla acesta: majoritar in mediul urban sau rural? Care este esantionul de varsta vizat?

 

Reclama radio se adreseaza preponderent femeilor, barbatilor sau in egala masura? Spotul publicitar difuzat, se adreseaza unui grup tinta cu studii medii sau superioare? Ce statut social si venit ar trebui sa aiba acestia?….. 

Descoperă Motivele Pentru Care O Campanie De Publicitate Radio Este Necesară Pentru Brandul Tău!

Aveți impresia că strategia dvs. de promovare nu oferă rezultatele dorite? Sau nu sunteți sigur că planul dvs. de promovare media este potrivit?

 

Noi vă putem ajuta cu cele mai bune strategii de promovare, in special cu promovarea la radio. Mai mult, dacă nu aveți in plan și realizarea unui spot radio, riscați să nu beneficiați de toate avantajele unui plan de marketing efficient.

 

Radioul a fost și este o sursă sigură de informație, fiind puțin probabil să dispară în viitorul apropiat. În anii 50, se specula că odată cu aparația televiziunii, radioul va dispărea din mass-media. Însă, de-a lungul anilor, posturile radio s-au adaptat și au reușit chiar să atragă o audiență mai largă.

 
Un spot radio este primit cu mai multă atenție, decât este cazul unei reclame TV. Mai mult,folosim rețelele de socializare și aplicațiile mobile pentru a permite ascultătorilor access rapid la emisiunile difuzate. Difuzarea pe radio este de incredere, fiind o metodă profesionistă de a promova produsele sau serviciile furnizate de afacerea ta.

Promovarea la radio poate fi adaptată în funcție de audiența ta

Un beneficiu al folosirii spotului publicitar la radio este faptul că avem access la anumite date demografice. Mai mult, în funcție de genul muzical promovat,  te putem ajuta să ajungi la acei consumatori interesați de domeniul în care activează afacerea ta.


Însă, selectarea spotului potrivit, necesită anumite cunoștințe atât despre clienții existenți, cât și despre demografia țintă. De aceea, pentru a primi toate beneficiile unui spot publicitar la radio este recomandat să folosești serviciile unei agenții de promovare la radio.

Reclama radio este creativă

O campanie radio poate fi mult mai atrăgătoare decât un spot publicitar video. Un spot radio poate fi serios, amuzant, sau extrem de atrăgător. Secretul constă în utilizarea unor efecte sonore potrivite pentru a crea o imagine pentru ascultători. Iar pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de talentul vocal al unui interpret, care va da viață spotului radio.

 

Mai mult, indiferent dacă îți dorești ca reclama radio să atragă atenția cu o melodie interesantă sau cu o voce amuzantă, anunțul radio este un mediu versatil și creativ care permite numeroase abordări.

Tarifele spotului radio sunt rentabile, un preț difuzare radio fiind mult mai accesibil

Publicitatea radio este mai ieftină în comparație cu reclamele TV. Costurile de producție pot fi extrem de ridicate în cazul unui anunț de televiziune, fiindcă necesită o echipă mare și o distribuție vastă pentru a crea spotul publicitar potrivit.


In schimb, campania radio este bazată pe sunet și dialog, ceea ce necesită o echipă mult mai mică. Prețul publicității la radio a rămas accesibil de-a lungul anilor și nu a trecut printr-o creștere sesizabilă, cum s-a întămplat cu reclamele TV.

Pachete Spoturi radio Românul

100 Spoturi

200 Spoturi

300 Spoturi

400 Spoturi

Contrateaza acum Oferta Limitatā

100 Spoturi + 1 Publicatie in Facebook Radio Românul


200 Spoturi + 2 Publicatii in Facebook Radio Românul

300 Spoturi + 3 Publicatii in Facebook Radio Românul

+ Interviu GRATIS de 15 minute


400 Spoturi + 4 Publicatii in Facebook Radio Românul

+ 2 Interviuri GRATIS de 15 minute

Interviuri Clienti Radio Românul

Am realizat un interviu detaliat despre cum puteți beneficia de toate serviciile într-un singur loc, în direct, în studioul Radio Românul din Spania (107,7 FM și www.radioromanul.es), cu Nicoleta Adela Chirita – avocată și Carlos Bermejo Torrejón – asociat al Despacho AFISA BTC.

Am realizat un interviu detaliat despre plăcerea de a merge la dentist, în direct, în studioul Radio Românul din Spania (107,7 FM și www.radioromanul.es), cu Adela Crăciun igienist dentar și Claudia Ispas medic stomatolog.

Am realizat un interviu detaliat în direct despre cum putem economisi cu ferestre bune la casă, la Radio Românul din Spania (107,7 FM și www.radioromanul.es), cu domnul Florin Achim Străchinuță, director de vânzări al companiei Ventanas Cora.

Ducem Afacerea ta la urmātorul nivel

 

Ducem Afacerea ta la urmātorul nivel

Scroll to Top